themabijeenkomst over warmtepompen

Op maandag 18 maart van 19.30 tot 21.30 uur is er een gratis themabijeenkomst over warmtepompen in De Eendracht in Gemert. Alle inwoners van gemeente Gemert-Bakel zijn welkom, zo ook jij. We willen je graag kennis laten maken met de energiecoaches van team Gemert-Bakel én de mogelijkheden van EnergieHuis Slim Wonen. Waar deze themabijeenkomst er één van is. Misschien vind je het ook interessant om een themabijeenkomst in jouw dorp te organiseren! Dat kan over dit over een warmtepomp zijn, maar ook over isoleren en ventileren, zonnepanelen of energie besparen in zijn algemeenheid. Laten we na afloop samen even verder praten over de wensen en mogelijkheden.

 

Meer informatie over EnergieHuis Slim Wonen

Bij EnergieHuis Slim Wonen kun je terecht voor onafhankelijke voorlichting over het verduurzamen van je woning. Zo kun je een afspraak maken met een energiecoach bij jou thuis, gratis deelnemen aan een themabijeenkomst en informatie vinden op onze website. Of het nu gaat om isolatie, een warmtepomp of andere duurzame maatregelen, ze helpen je graag bij het maken van een passend plan om jouw woning energiezuiniger te maken. Het EnergieHuis Slim Wonen wordt ondersteund door acht gemeente, waaronder ook gemeente Gemert-Bakel.

 

Meer weten? Kom naar de themabijeenkomst

Als je overweegt een (hybride) warmtepomp aan te schaffen, kunnen er veel vragen in je opkomen. Bijvoorbeeld: welke typen warmtepompen zijn er en welke is geschikt voor mijn woning? Wat moet er in mijn woning veranderen voordat ik een (hybride) warmtepomp laat installeren? Hoe kan ik het financieren? Op al deze vragen en nog veel meer krijg je antwoord tijdens de themabijeenkomst op maandag 18 maart van 19.30 tot 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) in De Eendracht in Gemert.

 

Wil je er graag bij zijn? Meld je gratis aan via https://energiehuisslimwonen.nl/themabijeenkomst-warmtepompen-18-maart-in-gemert/

 

Heb je vragen, schroom niet om ze te stellen.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,