‘Kijk in de Wijk’ op 7 juni in De Rips

Na de eerste succesvolle edities van de ‘Kijk in de Wijk’, vindt op dinsdagavond 7 juni van 19.00-20.30u de volgende ‘Kijk in de Wijk’ plaats in De Rips. Tijdens deze avond loopt de gemeente samen met inwoners langs plekken in de openbare ruimte die interessant zijn, bijvoorbeeld omdat er iets verbeterd kan worden of omdat ze juist al een succes zijn. De route wordt samen met inwoners bepaald. Het aanmelden van onderwerpen is vanaf nu geopend via https://www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk.

 

Onderwerpen

Onderwerpen kunnen variëren van ideeën om een plein aantrekkelijker te maken, tot gedachtes over verkeer, groen en spelen. Het gaat in deze ontmoetingen niet om individuele meldingen, maar primair om onderwerpen die een hele (of groot deel van de) wijk aangaan, zoals leefbaarheid, veiligheid en toegankelijkheid van de buurt. Voor individuele meldingen kunnen inwoners via de reguliere ingangen, zoals de MOR-melding via de website, bij de gemeente terecht.

 

Aanmelden

De route wordt bepaald aan de hand van aangemelde onderwerpen. Het aanmelden van onderwerpen voor de ‘Kijk in de Wijk’ van De Rips op 7 juni kan tot en met zondag 29 mei via eerdergenoemde link of via kijkindewijk@gemert-bakel.nl en vermeld hierbij het onderwerp en de locatie die u wilt bespreken, of bel naar (0492) 378 500.