Informatieavond “Verwarming en warmtepompen” in Gemert en Bakel

“Van het gas af” is een veelgehoorde kreet tegenwoordig. Met een warmtepomp gebruik je stroom voor het verwarmen van je huis in plaats van gas. Het kan nu interessant zijn om de overstap te maken van een traditionele manier van verwarmen met een CV-ketel naar een duurzamere manier van verwarmen met een warmtepomp.

Antwoord op veel vragen

Maar, wanneer gebruik je een warmtepomp? Hoe werkt deze? Welke typen warmtepompen zijn er? En wat moet er allemaal in huis voor gebeuren? Warmtepompen roepen vaak veel vragen op. Daarom organiseert Duurzaam Gemert samen met EnergieHuis Slim Wonen een tweetal informatieavonden.

7 en 12 oktober

In Gemert vindt de informatieavond plaats op donderdag 7 oktober in De Eendracht, St Annastraat 60. Zaal open 19.30u en aanvang 20.00u. In Bakel op dinsdag 12 oktober in het Parochiehuis, Gemertseweg 2. Zaal open 20.00u en aanvang 20.30u. De toegang is gratis. Aanmelden kan vooraf via een e-mail naar DuurzaamGemert@gmail.com. Graag met vermelding van naam, adres, aantal personen en welke avond je wil komen.

Let op: we houden ons aan de coronaregels; toegang op vertoon van coronapas.