Informatieavond over OnsGemertBakel.nl

Wil jij ook iets betekenen voor je buurt? Kom dan naar informatieavond over OnsGemertBakel.nl op 10 oktober. In de gemeente Gemert-Bakel gebeurt enorm veel. Inwoners organiseren activiteiten, ze bieden diensten en spullen aan en ze vragen elkaar om hulp. Ook zijn er allerlei voorzieningen waar iedereen gebruik van kan maken. Jammer genoeg weten veel mensen nog niet wat er allemaal mogelijk is. Dat willen we veranderen!

Om inwoners, verenigingen, organisaties en gemeente dichter bij elkaar te brengen, willen we alles wat onze buurten te bieden hebben, zichtbaar maken via één online community platform met sociale kaart. Dit past goed in het streven naar wijken en buurten waar het fijn wonen is en waar mensen oog en oor voor elkaar hebben. Om dit te bereiken gaan we aan de slag met de aanpak van mijnbuurtje.nl. In deze aanpak zorgen buurtbewoners zelf, in de rol van buurtverbinder, voor meer verbinding in hun eigen buurt of wijk.

Meer weten? Kom dan naar de informatieavond! Zou je meer met mensen in je omgeving, dorpskern of wijk willen delen of voel je dat er veel meer uit uw buurt, dorpskern of gemeente te halen is? We zoeken enthousiaste inwoners die samen met de gemeente de schouders onder het digitale community platform willen zetten. Wil je je graag inzetten voor je buurt? Dan is de rol van buurtverbinder mogelijk iets voor jou! Tijdens de informatieavond op 10 oktober om 19.30 uur, hoor je wat dit inhoudt. Neem gerust buren, familie en/of vrienden mee. De bijeenkomst is in het Kunstlokaal in Gemert en duurt tot 21.30 uur. Fijn als je laat weten als je komt, dan houden wij daar rekening mee. Stuur een e-mail via info@onsgemertbakel.nl.