Energiecoaches houden inloopspreekuur

Energiecoaches houden inloopspreekuur

Nu de energieprijzen zo gestegen zijn , is het goed om je eigen situatie eens onder de loep te nemen. De energiecoaches van de w.g. Duurzaam Gemert-Bakel kunnen je wellicht hierbij helpen. Om inwoners inzicht te geven in hun eigen verbruik en mogelijke manieren hoe te besparen, worden er op de zaterdagen 11 en 18 december inloopspreekuren gehouden. Woningeigenaren maar ook huurders kunnen gratis en vrijblijvend binnenlopen tussen 11.00u en 14.00u in de Boelthiek, Gerardusplein 1 in Gemert.

Vragen over je energierekening, besteding van de € 80 – voucher, kleine en/of grote besparingsmaatregelen, isolatie of zonnepanelen, de energiecoaches zijn op die ochtenden aanwezig om ze met u te bespreken en inzicht te geven in wat je kunt doen.

Als je alvast een plekje wil reserveren, stuur dan een mail naar duurzaamgemert@gmail.com en vermeld erbij: datum inloopspreekuur en gewenste tijd. In dat geval ook graag kort aangeven wat de reden van het bezoek is.

Via de website www.energiehuisslimwonen.nl is daarnaast altijd een afspraak te maken voor een uitgebreider gesprek met een energiecoach op een andere dag in de week.

Namens de werkgroep,
Energiek Elsendorp