Bouwplannen Paterslaan

Maandag 27 oktober 2014 vanaf 20:00 uur presentatie woningbouwplannen De Rips

Gemeente Gemert-Bakel geeft medewerking aan de woningbouwplannen aan de Paterslaan, naast MFA De Rips en aan het Kwartelhof in De Rips

Inmiddels is bekend geworden dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel haar medewerking geeft aan de realisatie van de woningbouwplannen van het Dorpsoverleg De Rips/deelnemers CPO De Rips en BL Huisvesting aan de Paterslaan. Naast deze nieuwe uitbreidingswijk waarin 29 woningen voor alle woondoelgroepen zijn opgenomen zijn er ook woningbouwplannen met 4 levensloopbestendige patiowoningen naast MFA De Rips en is er nog éen bouwkavel aan het Kwartelhof te koop. Goed nieuws voor de inwoners van De Rips en omgeving! Dat betekent namelijk dat er voor een lange periode woningbouwmogelijkheden zijn in het dorp wat goed is voor de leefbaarheid en de ontwikkelingen. Belangstellenden kunnen nu een woning of bouwkavel reserveren in de woningbouwplannen. Tijdens de openbare dorpsvergadering van maandag 27 oktober worden alle plannen gepresenteerd door de gemeente en de initiatiefnemers. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd vanaf 20:00 uur in Partycentrum D’n Eijk.

Twee woonconcepten, optimale keuzevrijheid en wooncomfort
BL Huisvesting biedt kopers twee mogelijkheden om een woning te realiseren. U kunt een kavel kopen en daarop zelf een woning realiseren. Nog aantrekkelijk is het zogenaamde Co-creation: een nieuwbouwconcept dat door BL Huisvesting is ontwikkeld en zich inmiddels succesvol heeft bewezen.

Co-creation: Elk ontwerp is mogelijk!
Co-creation gaat uit van een ongekend groot aantal keuzemogelijkheden om uw woning te realiseren. Aan de hand van een wensenlijst, geeft u aan wat u belangrijk vindt aan een woning. De grootte, indeling, situering van de keuken, het aantal slaap- of badkamers, aanbouwen of bijvoorbeeld extra\\\\\\\’s als dakkapellen, erkers of een serre. Ook uw huidige en toekomstige gezinssamenstelling, uw voorkeuren als het gaat om de tuin en bijvoorbeeld het meubilair wat u naar de nieuwe woning wilt meenemen worden persoonlijk met u besproken. Deze informatie wordt door de Co-creator, onze eigen zogeheten binnenhuisarchitect, vertaald naar uw ideale woningplattegrond. Werkelijk elk ontwerp maken wij mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken. Samen met deze professional creëert u zo stap voor stap uw perfecte woning. Waarna we samen met u de architectuurstijl gaan bepalen, zoals bijvoorbeeld modern, klassiek, jaren ’30 of boerderijstijl. En uiteindelijk krijgt u uw eigen persoonlijke offerte van de woning.

Reserveer een woning of kavel en maak uw woonwensen waar!
De initiatiefnemers zetten graag met de belangstellenden de volgende stap. Dat begint met de officiële inschrijving voor het plan door het voorkeursformulier in te vullen wat tijdens de presentatieavond wordt uitgedeeld of op te vragen is via info@blhuisvesting.nl. Aan de hand van deze vrijblijvende reservering wordt bij voldoende animo het definitieve ontwerpproces voor het plan aan de Paterslaan en de levensloopbestendige woningen naast het MFA De Rips opgestart.