Bouwen in De Rips

Juni 2020:

Aan de Paterslaan is nu 11.050 m2 aan ruimte voor  maximaal 35 kavels voor zelfbouw. De gemeente heeft in samenwerking met het dorpsoverleg het stedenbouwkundig plan flexibel opgesteld. Dat betekent dat kopers meebepalen hoe groot hun kavel exact wordt. Op de tekening staat daarom alleen een ondergrond ingetekend als voorbeeld.

Het plan wat er nu ligt is goedgekeurd door het college, dus dat gaan we vervolgens vastleggen in een bestemmingsplan. Daarna zal de infra en wegen in twee fases worden aangelegd. In de eerste fase wordt de Paterslaan onder handen genomen voor de kavels aan de Paterslaan. Dat gebeurt meteen, zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, en is niet afhankelijk van het aantal verkochte kavels. Als de kavels aan de Paterslaan verkocht zijn dan gaan we verder met de tweede fase, de nieuw aan te leggen weg.

Heb je vragen over het stedenbouwkundig plan? Of wil je meer weten over de beschikbare kavels? Projectleider Marnick Dekkers is bereikbaar via ons algemene telefoonnummer en mailadres.